Terheléses támadással próbálják lekapcsolni a Váci Anonymust

Tegnap láttam a híreket, picit csalódott vagyok. A híreknek örülök, hogy sikerült áttörni a váci kis buborékot, és országos hír lett Fehér Zsolt anyagából. Jó nagy felháborodást váltott ki Vácon, na meg úgy amerre jártam az interneten, mindenhol követelték azonnali lemondását. Zsolt nagyon hallgat. Pedig megírta a Vácivilág és megírta a VácOnline is, ezen kívül kemény cikket írt a Vadhajtások ahol elszabadultak az indulatok a kommentszekcióban, és megírta az oknyomozó, tényfeltáró oldal is a Bennfentes.

Erre Zsoltiék kitalálták azt, hogy nem bejelenti a lemondását, hanem éjjel 11 órakor, elkezdték egy buta programmal terhelni az Anonymus oldalt. Erről meg is mutatom a képeket. Zsoltikám, ez ide nagyon kevés lesz. Ne kövess el több bűncselekményt én ezt ajánlom neked, hanem szépen jelentsd be holnap lemondásodat.

 

Éjjel 11-kor több, mint hatvanezres IP-csomagot küldtek a Váci Anonymus oldalra, ami picit meg is akasztotta a honlapomat. Így akasztanád fel a nőket is, Zsoltikám?

 

De mutatom az éjjeli támadás egészét:

 

Azoknak üzenem, akik most Zsoltikát megpróbálják megmenteni a lemondástól, úgy, hogy ezt az oldalt terheléssel támadják. Próbálj komolyabb DDOS programot szerezni, ne legyél kamikaze, hogy a saját hálózatodat használod te őrölt. Kettő év börtön jár ezért az akcióért….

 

Kedves fiúk, ti azt gondoltátok, hogy egy hatvan ezres IP-csomagot ideküldötök, és az oldal szervere ezt nem tudja kiszolgálni, hiszen olyan, mintha egyszerre hatvanezren próbálnák megnyitni az oldalt. De fiúk, én a szerverek között élek. Egy normális DDoS program 1000-1400 euróba kerül a feketepiacon. Tényleg szedjétek össze magatokat, mert a hasamat fogom a nevetéstől. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, Fehér Zsolt anyagai maradnak továbbra is itt az oldalon.

 

 

 

 

%d bloggers like this: