Fehér Zsoltot elsöpri a népharag – a városvezetés hallgat és fél (Exkluzív info)

Harmadik napon sem csillapodnak a kedélyek, inkább korbácsolódik a harag. Figyelgettem tegnap az interneten és nem akar elmúlni. A Váci csoportokban a legkeresettebb cikkek a Fehér Zsoltról szólók voltak. Folyamatosan kommentálják őket, így a csoportok tetején látható a harmadik napja. Most azért szólalok meg, mert egy fontos információt “rejtek” el ebben a bejegyzésemben. Szemlézgetek nektek úgy döntöttem, mert korán reggel láttam egy olvasói levelet.

De az igazi népharagot a Vadhajtások cikke alatt érzékelheti mindenki, több mint kétszázharminc hozzászólás van a cikkük alatt, innen is idézek egy párat. Biztosan jó érzés lehet a városvezetésnek ezeket olvasnia, miközben teljes a hallgatás. Olyan érzésem van, megfolytja őket a csend. A saját csendjük.

 

A VácOnline olvasói levele a történtek kapcsán:

SZÉGYELLJE MAGÁT, „A ZSIZSIK”! – EGY NŐI OLVASÓI LEVÉL
Megdöbbenve, hányingerrel küszködve olvastam a VáciVilág „Fehér Zsolt: csak maszturbálok naphosszat, mert utálnak a lányok” című írását és az azt követő többi, Zsizsik szerkesztette Arbo Nyúzt idéző cikkeket.
Ilyet ember nem vet papírra! Még ha a zavaros, perverz, szadista agyában meg is születnek esetleg ilyenféle gondolatok, azt nem írja le! Ha mégis megteszi, akkor legalább a családja vagy a barátai javasolják neki a pszichiátriai kivizsgálást! Nem vagyok szakember, hogy eldöntsem erről „a Zsizsikről”, hogy pontosan milyen mentális aberrációban szenved, de az biztosan látszik, szüksége van szakember segítségére!
Ezentúl kikérem magamnak minden nő nevében, hogy ez „a Zsizsik” tárgyiasítsa, gondolatban kínozza és megalázza a nőket, az „a Zsizsik”, aki ráadásul Vác város képviselő-testületének és a megyei közgyűlésnek is a jobbikos tagja! Ezek „a Zsizsik” írások hatalmas felháborodást kiváltva immár megjárták az országos média egy részét is, és szégyent hoztak a városunkra és csak további adalékul szolgálnak az itteni demokráciánk egyébként is gyalázatos állapotához.
Innentől kezdve az legyen tehát a minimum, hogy ez „a Zsizsik” eltűnik a közéletből és oda soha többé ne tér vissza!
Valamint vele azok is távozzanak a közéletből, akik ezt az alakot eddig rejtegették, támogatásukról biztosították vagy a mai napig még nem szólították fel azonnali lemondásra!
Egy felháborodott váci polgár

 

 

Ez jelent tehát meg a VácOnline-on. És az igazi népharag a Vadhajtások cikke alatt található. Aki megnyitja az oldal cikkét, és a cikk alján megnyitja a kommentek mutatása fület, saját szemével olvashatja. Kemény, ugyanakkor teljesen jogos a felháborodás Fehér Zsolt miatt.

231 felháborodott komment Fehér Zsolt miatt

 

 

Szemezgessünk, és a cikk végére hagyom az igazi információt Fehér Zsoltról…..

Ilyeneket követelnek:

 • Fehér Zsolt nevű lényt azonnal ki kell emelni a társadalomból ,meg kell kezdeni pszichiátriai kezelését ! Ez a lény mérhetetlenül veszélyes a társadalomra, környezetére.
 • Húha!!!! Jakab most irigykedhet !! Vagy tiszta ideg !! Meg akarják puccsolni ! A faszi igazi Jobbikos!!!Undorító állat.
 • Ez az ellenzéki összefosás, A szar feljön a víz felszínére Vágóstúl, Gálvölgyistől, Hernádistul, a bolsevik országrablóktól, a teljesség igény nélkül -Inkei, Bokros, Meggyesi, Kupa, Oszkó, Draskovics, Veres….- s a szar tetején régóta úszkáló Gyurcsány-Dobrev klán, Bajnai, s a régi SZDSZ-es szarzsákok, Demszky, Kuncze, Iványi…
  Ez az állat a ti barátotok, ezzel az állattal képeztek egy politikai platformot baloldali összefosás néven…
  Ez a ti erkölcsi szintetek, mércétek,
  Nem csodálkoznék ha jövő héten alföldi roberta violetta bejelentené, hogy ezekből a korszakos versekből összerakott egy nagy terjedelmű színművet s szeretné színpadra vinni a Nemzeti Színházban!
  A főszereplőt már meg is találta: A hatcsöcsűt Hernády színművésznő fogja alakítani, mert ezt a szerepet reá találták ki!
  A pedofil Gálvölgyi színművész úr lehet csak, mert az ő kivételes átélése párját ritkító!!
  Undorítóak vagytok!
  Ennél nincs lejjebb, ezek vagytok ti.
  Takarodjatok……
 • Nem kellene fejleneteni ezt a beteg állatot?

 

 • Az ilyet egy pszichiáter azonnal zárt osztályra küld. Tombol belőle a gyűlölet, a kisebbségi komplexus, a gyermeki bántalmazások, megaláztatások, mellőzések, semmibe vevések tömkelege, amit magán megtapasztalt. Ezt vetíti ki a környezetére. Veszélyes pszichopata az ilyen. De mivel gyáva és cselekvőképtelen, még valószínűleg nem bántott komolyabban fizikailag senkit. Valószínűleg impotens. (minden tekintetben) Azonnal pszichiátriai kezelés alá kell venni, amíg nem árt, nem okoz visszafordíthatatlan traumát, vagy fizikai sérülést valakinek! Ez a valami súlyosan beteg. Tökéletesen beleillik az ellenzék deviáns, perverz, mérhetetlenül gonosz, visszafojtott fóbiákkal tömegesen teletűzdelt, agresszív mocsarába.

 

Ezek után szivárogtatok egy információt is, egy frisset. Úgy értesültem, hogy vizsgálják annak a lehetőségét is, hogy Fehér Zsoltot feljelentik írásai miatt. Ez pedig a napokban ki fog derülni. Sokkal jobban járna Zsolt, ha lemondana magától, és nem kellene futni ezeket a plusz köröket.

 

%d bloggers like this: